Johns Mode

Denim by John

Denim by John – Jeans från John Valencia. Jeans som passar alla event, från arbete till fest. Denim by John är mode för den som älskar jeans, funktionskläder som gör sig snygga varje dag. Good looking people love wearing denim by John. Så sägs det att det hela började när John Valencia först presenterade sina jeans, men vi vänder oss till alla som gillar ett par snygga jeans, skjorta som braller. Vi gillar ett plagg som man kan använda varje dag året runt, som håller, som är sköna.

John Valencia skaparen och designer på Denim by John skriver på sin blogg och du kan följa utvecklingen genom intressanta artiklar och tips på andra kläder som passar snyggt ihop med jeanskläder från John, vi är liberala och tror inte ett plagg löser allt, utan allt från John ska passa med din garderob.

Plånböcker

Även om många människor tycker om att stoppa ner sina bankkort, ID-kort med mera i tillhörande mobilfodral, är det ibland ett måste med att ha en plånbok som rymmer lite mer. Det bästa med plånböcker är att det definitivt finns någon modell, färg och storlek som passar just dig och dina behov!

Och behoven kanske förändras, vissa dagar behöver du en plånbok som rymmer det absolut nödvändigaste och ibland behöver du istället en rejäl plånbok som rymmer medlemskorten, träningskortet och andra kort du behöver, eller inte vet om du är i behov av. För visst vore det trist om du ska ut på en rejäl shoppingrunda och har glömt bort ett medlemskort som erbjuder dig bättre priser eller ett presentkort!?

Att plånböcker kommer i olika storlekar, det har vi nog klurat ut nu. För visst kan man behöva plånböcker i olika storlekar, vid till exempel en fest behöver man kanske inte mer än bankkortet och ID-kortet med sig. Då passar en mindre plånbok bäst som man kan ha i sin kuvertväska eller i en byxficka.

Design och färggrupper

Givetvis finns det plånböcker som passar de behov, tycke och smak man har. En klassisk modell i skinn håller länge, men kanske kostar lite mer vid själva inköpstillfället. I det stora utbudet av plånböcker finns allt från korthållare i metall och myntplånböcker till plånböcker med sedelklämma eller dragkedjor. Självklart finns det även plånböcker både för herr, dam och barn, där de sistnämnda antagligen vill ha helt andra plånböcker än vuxna människor. Ska man prata märken på plånböcker så finns det även en uppsjö av. I de flesta butiker eller webbutiker finner du dyrare varumärken som J. Lindeberg, Ralph Lauren, Tiger of Sweden och Smythson till lite billigare märken som Kiomi, Yourturn och Dickies.

Ett tips är att om du köper en plånbok som ska hålla under en längre period så bör du också ta hand om den. Du bör förvara den i en dustbag när du inte använder den för att skydda den från damm och repor samt smörja och eventuellt impregnera den då och då för att skydda materialet.