Underkläder i lack och wetlook

Vad har alla kvinnors garderober garanterat gemensamt? Underkläderna. Alla kvinnor har trosor och BH, många av dem är sannolikt väldigt standard, kanske finns det en del spännande underkläder där inne. Många håller sig gärna till de prövade och bevisat funktionella modellerna som man vet sitter och känns bra. Andra är lite mer äventyrliga och söker sig till spets och satin, kanske något med öppen gren. Kanske testar man lite kroppsstrumpor. Men det finns något som överstiger alla andra typer av underkläder. Något som antyder både fetishism och sensualitet. 

Lack och Wetlook har en väldigt tydlig je-ne-sais-quois som många lätt fastnar för. Båda materialen har egenskapen att de ser våta ut, vilket lätt kan påminna om svettiga intima stunder. Detta är vad som gör Lack och Wetlook så mycket sexigare än vanliga underkläder. Men det är inte bara specifikt trosor eller BH som är gjorda i dessa material; man kan även få tag på catsuits och bodys, ibland till och med bikinis

Lack har länge setts ner på för dess framträdande roll i erotiska videor, men allt eftersom folk breddar sin smak lite mer har synen på det blivit bättre, och idag är det ett fantastiskt tillägg i allas garderob. Wetlook är ett relativt nytt material som, likt lack, används mycket i clubwear. Precis som namnet antyder ser även det vått ut, men det har en mycket mattare ton som är behagligare mot ögat. 

Att köpa underkläder i dessa material är inte svårt, att hitta dem kan vara lite svårare. Frukta icke, Sverige har en butik som specialiserar sig på sexiga underkläder, och har en kategori för inget annat än Lack och Wetlook. Katsumi.se har det och mycket mer.