Få ett vackrare hår

Att man har ett nött och slitet hår kan påverka mer än vad man tror. De människor som har dålig hårkvalitet kan verkligen lida av detta och de som själv har upplevt en dålig hårdag kan relatera till känslan och därefter multiplicera denna med ungefär 100. Just håret är nämligen något som påverkar hela utseendet och en ny frisör kan innebära att man snabbt når förändring. Men om man nu lider av att ha ett hår som kanske inte växet som det ska, som kanske är så där nött, trist och fett och som dessutom är tunt – hur ska man då göra?

Ja, det finns några vägar att välja för att skaffa sig en bättre hårkvalitet och det vanligaste är att man så långt det bara går försöker köpa på sig produkter som ska hjälpa håret till en bättre status. Schampo, balsam, inpackningar och olika sprayer som samtliga innehåller olika vitaminer, oljor och mineraler som ska göra håret mer rättvisa. Naturligtvis ska man här veta att de flesta av dessa produkter spelar just på det dåliga självförtroende som människor med dålig hårkvalitet har och att detta med andra ord är en stor industri.

Detsamma gäller för hår som med exempelvis dålig hy – företagen söker sig aktivt till dåligt självförtroende och hittar genom smart marknadsföring också en väg till mer pengar. annars då – om vi bortser från att alla produkter som finns och som – tyvärr sällan – ger ett bättre resultat; finns det andra sätt att skapa ett bättre hår?

Om vi här tänker oss en lösning som är konstgjord och där detta inte syns så kan detta vara en väldigt bra väg att skaffa sig den där lilla extra pushen och självförtroendet som ett vackert hår ger – vi talar här om en hårförlängning. Många ryggar tillbaka då de hör ordet hårförlängning och tänker sig någon slags peruk som man trär på huvudet och som ser väldigt oäkta ut; så är det dock verkligen inte. En hårförlängning i dagsläget handlar om ren vetenskap där det finns flera olika sätt att anpassa sin hårförlängning efter sitt eget hår; både sett till färger och metoder.

Hårförlängning ger ett bättre resultat

Om du exempelvis ska gå på en större fest och känner att du – förutom håret – verkligen har allt som krävs; du har en vacker klänning, du har fina skor och du känner dig allmänt uppåt. Förutom då det faktum att ditt hår är tunt, torrt och tråkigt. Detta kan du då lösa genom att gå in på en salong och be om en hårförlängning. Detta går då till så att frisören genomför en noggrann genomgång av statusen på ditt hår, kollar färgskalor och anpassar den metod som passar dig bäst.

Kanske innebär detta att din hårförlängning kommer att ske med hjälp av keratin (ett slags limliknande ämne som finns naturligt i kroppen) eller genom tape eller små clips som häftar fast förlängningen. Håret i fråga är naturligt och sätts på varje enskild topp och detta gör att det ser ut som att ditt eget hår vuxit under tiden behandlingen pågått.

Du kommer absolut inte att se någon skillnad och kan med gott samvete gå på den där festen – som ditt absolut bästa jag. Det här är skillnaden mellan en hårförlängning och att söka sig till olika mirakelprodukter – med det förstnämnda blir resultatet bättre, snyggare och säkrare; med produkterna finns det en väldigt stor chans att resultatet blir väldigt dåligt och detta för en dyrare summa. Hårförlängning är således tipset om man vill skaffa sig ett finare hår och inte vill kasta en massa pengar i sjön i onödan.