De fem vanligaste BH-relaterade misstagen du kanske gör varje dag

1. Valkar som spiller över
Ett av de vanligaste misstagen relaterade till BH är att man har fel storlek som framhäver valkar du egentligen inte har. Det är inte på grund av att du ätit för många kakor, utan för att du har just fel storlek.

Lösningen är inte att köpa en stor BH. Hitta en BH som passar dig precis rätt istället för att godtyckligt gå efter en större storlek. Bandet ska sitta precis under skulderbladen och ska inte röra sig varken upp eller ner. 

2. Uni-boob
Unibrows är två ögonbryn som blivit ett, uni-boob är två bröst som gjort detsamma. Det är inte speciellt attraktivt när kroppsdelar som är två helt plötsligt ser ut att vara en. Detta händer speciellt hos storbystade damer som använder en för liten BH för att ge illusionen av en mindre byst.

Lösningen: Du vill ha en BH som lyfter och samlar brösten. Detta kommer ge ett intryck av en längre och smalare siluett. Håll dig till storleken du faktiskt har istället för att gå ner till en för liten storlek. Det kommer ge dig motsatt effekt och få din byst att se tyngre och hängigare ut än vad den är.

3. Hängbröst
Detta bekymmer behöver inte direkt någon närmare förklaring, och är till mångas förfäran väldigt vanligt. Med rätt BH kan du dock besegra tyngdkraften utan problem!

Lösningen: Återigen är det bandet som är det viktigaste att tänka på, då det utgör 70% av stödet dina bröst får. Åker bandet upp över ryggen? Då är det alldeles för stort och du behöver ha en storlek mindre i omkretsen. Här lönar det sig att köpa en BH i bättre kvalitet med lång livstid.

4. Tvättar dina underkläder i tvättmaskin
Visst, det är superenkelt och spara en massa tid, men det kommer definitivt att skada din BH och göra så att den tappar både formen och det stöd som den är byggd för att ge, vilket i slutändan ger dig hängiga bröst.

Lösningen: Tvätta dina underkläder för hand. Om du inte har något val, välj ett milt program i din tvättmaskin och låt din BH lufttorka liggandes platt.

5. Synliga troslinjer
Vi har alla haft dem från och till – trosorna som syns genom dina åtsittande plagg. Synliga troslinjer kan lätt förstöra det eleganta intrycket din klänning är tänkt att ge, men det är enkelt fixat!

Lösningen: Med trosor som tanga eller string behöver du inte bry dig om synliga troslinjer. Om det är en trostyp du inte gillar kan du hitta många andra alternativ. Trosor utan synliga sömmar som är sydda i ett stycke tyg är dock det ultimata alternativet.