Vad är en Amnings-BH bra till?

När man nyligen har fått barn är det inte lätt att veta exakt vilken storlek man ska ha på sin BH, i och med att storleken fluktuerar under amningsperioden och att brösten vissa dagar svullnar. Detta gör det också svårt att leta efter modeller som kommer att passa igen eftr en snabb flytt av krokarna till andra hyskor. Därför finns det en typ av BH som finns till för detta ändamål, och inget annat.

En amningsbehå har kupor med luckor som lätt går att öppna utan att man behöver ta av behån i sig. Detta gör det väldigt enkelt och behagligt att amma, men de är också anpassade för storlekar som ändras något över perioden du ammar. De har extra många hyskor och krokar för att när som helst låta dig justera storleken till precis var du behöver ha den vid just det tillfället.

Det kan låta för bra för att vara sant med en BH som är lätt att amma med, och dessutom kan justeras efter dina brösts storleksändringar, men det finns. Det är bra och det är 100% sant. Känner du att du skulle ha användning för detta rekommenderas det att du genast springer ut och hittar en du gillar skarpt.

Ett rekommenderat märke är Freya, som är väldigt känt och omtyckt för sin väldigt höga kvalitet och behagliga, konventionella modeller som passar bra på vem som helst. Deras amnings-BHar är precis lika bra som alla deras andra produkter, och kommer garanterat att göra dig 100% nöjd.