Effekten av sexiga underkläder

Underkläder är något alla har samlade i en byrålåda någonstans i sitt hem. Man vaknar på morgonen, kanske tar en dusch, går fram till den här lådan och plockar något att ha på sig över dagen. Det är den processen nästan alla går genom på morgonen, utan en endaste tanke på underkläderna utöver att de behövs. Då är det lätt hänt att man har på sig samma typ av släta bomullstrosor och BH varje dag utan att bry sig. Självklart är det okej att inte sätta en hög prioritet på att underkläderna ska vara snygga, men att bära sexiga underkläder har mer effekter än att du har snygga underkläder på dig.

Ett set med riktigt sexiga underkläder är inte bara vackert för ögat, det påverkar även ditt humör att det känns bekvämt och sexigt. När du har på dig riktigt vackra underkläder som både ser vackra ut och känns bra påverkar det ditt självförtroende på ett sätt du inte kan ana. Studier har visat att bärarens humör påverkas något enormt hela dagen av att hon känner sig sexig, vilket inte bara känns bra för henne, utan också påverkar prestationen på jobbet och i sociala interaktioner. Att man känner sig sexig ger automatiskt en bättre hållning och gör det lättare att ta kontroll över situationer.

Så vilka underkläder är bäst när det kommer till sexiga sådana? Vill du satsa på ett säkert kort kan du börja med något konventionellt; en BH och ett par trosor med lite extra spets och sirliga detaljer. Detta är de vanligaste plaggen vare sig det är i sexigt utförande eller helt vanligt slätt sådant. Alla seriösa märken som tillverkar underkläder har ett stort sortiment av trosor och BH av alla möjliga typer, så det blir inte svårt för dig att hitta något du gillar och kan bära. Särskilt Axami har ett enormt fokus på just dessa basplagg, och är väldigt omtyckta för sina sexiga, men ändå vuxna designer. I senare kollektioner har de experimenterat mycket med tyll, vilket ger en väldigt speciell känsla av sensualitet som inte går över till vulgaritet.

Ett steg över trosor och BH i sexighet hittar du stockings och höfthållare. Stockings går att få tag på med ett silikonband som håller dem uppe om man inte orkar krångla med höfthållaren, men effekten är så mycket större om du går hela vägen. Ett par stockings tillsammans med höfthållare sitter inte bara bättre; de ser bättre ut.

Känner du dig vågad på riktigt och vill känna dig som en gudinna av sensualitet kan du prova att bära det hetaste av underklädeplagg: Kroppsstrumpan. Precis som det låter är det lite som en strumpa, men för hela kroppen. Oftast är de i nät, så det är svårt att faktiskt kalla dem för plagg; de täcker inte särskilt mycket egentligen. Vad den gör är att ge dig en abstrakt känsla av sensualitet som hjälper dig på samma sätt som alla andra typer.