Hur bär man sina underkläder rätt?

Alla damer har massor av underkläder av otaliga typer för alla möjliga tillfällen. Simpla underkläder, detaljerade underkläder, sexiga underkläder; listan är milslång. Idag finns ett otroligt antal alternativ för damunderkläder, och ofta blir det väldigt svårt att hitta precis rätt. Oroa dig inte, det finns några fantastiska tips som kan hjälpa dig med precis detta. Allt handlar om din kroppsform, hur mycket du vågar visa och vad du ska ha på dig över underkläderna.

1.
Undvik genomskinligt. Planerar du att ha på dig tunna kläder är det smartast att satsa på ett par trosor i en färg som inte sticker ut så mycket. Är din hud väldigt ljus kan du välja plagg som benämns som färgen nude (inte att missta för "hudfärg"), medan det är bättre att leta efter en brun eller solbränd nyans om din hud är mörkare än en stereotypisk svensk dam.

2.
Se noga till så att underkläderna inte syns förbi ytterkläderna. Ett vanligt exempel på detta är en troslinje som tittar fram över byxkanten. Du kan undvika detta genom att hitta trosor med låg skärning om du ska bära jeans med låg midja. På samma sätt vill du ha BH utan axelband om du planerar att ha bara axlar.

3.
Hitta rätt passform. Om trosorna glider upp, veckar sig runt magen eller sitter åt för hårt behöver du hitta en storlek som är större. Om de istället hänger, glider ner eller lämnar tomrum i skrevet behöver du istället en mindre.

4.
Framhäv och kombinera dina fördelar. Om du tycker att din rumpa är det bästa som finns ska du ha en stringtrosa som visar upp höfterna eller bekväma boxertrosor, som trots att de täcker mycket är väldigt sexiga. Trosor i bikinistil kan hjälpa dig att betona en tränad mage.

5.
Maskera eventuella svagheter. Vill du spänna in magen eller dölja en valk kan du hitta en kontrollerande topp eller snygga underkläder med slimmande effekt. Det finns till exempel högt skurna trosor som trycker tillbaka överflödigt fett så att magen ser mer neutral ut. Den typen av underkläder som ska forma kroppen kallas passande nog Shapewear och finns att få tag på i lite mer specialiserade butiker.

6.
Det finns underkläder som kan ge dig det där lilla extra utan rikta sig till stora ingrepp som operationer. Dessa underkläder har vaddering, silikon eller något annat som lyfter eller formar, och får dig att se lite extra kurvig ut.